Hypatia'nın Araştırmacı Ruhu

Araştırmacı bir insanın yazıları

4 Aralık 2011 Pazar

Çok Yönlü Blogger Ödülleri




Sevgili blogger arkadaşlarım. Deeptone,Çalıkuşu ve Simgee dün gece düzenlenen ödül yarışmasında beni de çok yönlü blogger ödüllerine layık görüp sayfalarında ilan etmişler :) Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim...tek seferde 3 ödül birlikte almak beni çok mutlu etti.Her ödülde olduğu gibi bu ödülünde kuralları varmış.

1.Ödülü veren blogger arkadaşlarıma zaten yukarıda teşekkür ettim.Linklerini veriyorum;

http://sadevederin.blogspot.com/
http://simgesimgesimge.blogspot.com
http://calikusunungunlugu.blogspot.com/

2.Kendimiz hakkında 7 gerçeği paylaşıyoruz.


*Blog tutmaya Temmuz sonunda okuduğum bir kitap sayesinde başladım.Farklı kültürlere hep ilgim olmuştur.Sayın Onur Ataoğlu'nun "Japon Yapmış" isimli kitabını okuyup blog sayfasını görünce (http://onurataoglu.blogspot.com/) eğlenceli üslubunun yanında yazılarınında genelde seyahatlerinden bahsetmesi,  beni blog yazmaya teşvik etti. 


*Genelde bana katkısı olabilecek blog sayfalarını okumayı tercih ediyorum.Sanat,kültür,gezi ,yaşam,kitap vb ilgimi çeken konulardaki sayfaları takip ediyorum.


*Yemek yemeyi çok severim.Fakat yalnız yemek yemeyi sevmem.Haşlanmış yumurtaya karşı bir zaafım var :) Hatta küçükken tek seferde 7-8 yumurta yediğim olurmuş.Halamın oğlunun bir gün halama gidip siz beni hiç sevmiyorsunuz.Dayımlar Hypatia'yı çok seviyor 7-8 yumurta yemesine izin veriyorlar diye ağlamışlığı da vardır.Yememe rağmen boyumla orantılı bir kiloya sahip olmam da çok güzel bir şey :)


*Dokuz Eylül Üniversitesi mezunuyum.İzmir'i çok seviyorum.Sürekli İzmir'i özlüyorum :(  3-4 ayda bir , bahanem olur bir yolunu bulup giderim İzmir'e.


*Bir şeyleri kendim başarmayı çok severim.Bir sene içerisinde 2 atamam oldu ailemin hiçbir yardımı olmadan İzmir'den Samsun'a , Samsun'dan Kocaeli'ne kendim taşındım.Kendi ayaklarımın üstünde durmak bana her zaman güven vermiştir.


*Kitaplara ve kitaplarıma çok düşkünüm.Kitapçıda vakit geçirmeyi severim.Emekli olunca kendime arka fonda hoş müzikler çalan, küçük bir kütüphanesi olan , isteyenin kitap alıp okuyabildiği şirin bir kafe açmayı istiyorum.


*İnsanlarla iletişimim çok iyidir.Her yaş,her kesimden insanla rahatça muhabbet edebilirim.Üniversitedeyken çok iyi dostlarım vardı.Fakat her birimizin farklı yerlere atanması, ayrıca yaşanılan yanlış anlaşılmalar sonucu onlarla yolumuz ayrıldı.Şu an acı ve sevinçlerimi paylaşabildiğim bir dostum yok ne yazık ki.Sanırım sorun anlaşmakta değil....anlaşılmakta...bu yüzden beni yargılamayan ve olduğum gibi gören tek varlık kitaplarım.Tek dostumda onlar...

Şimdi gelelim ödüllere;




*Deeptone
*Çalıkuşu
*Simgee
*Bolat
*Mit
*Mia Wallace
*Yasemen K.
*Luna
*Yaz Güneşi
*K.C.S

Önemli olan hediye almak değil.Yeri geldiği zaman kendimizi ödüllendirebilmektir.Ben her maaş zamanı kendimi güzel bir yemekle ödüllendiriyorum.Siz kendinizi ödüllendiriyormusunuz?

Sevgiyle kalın...


11 yorum:

Teşekkürler canım benim.

Kendini ödüllendirmene bayıldım. Ben de 'master'ı bir bitireyim Allahın izniyle... diye başlayan bir ödül belirledim kafamda, umarım gerçek olur ve sizler de blogumdan takip edebilirsiniz. ^^

Sınavlarım bitsin, (9-12 aralık arası)sonrasında hemen cevaplayacağım, çokça sevgilerrr,

Luna.
 
Luna;
Rica ederim canım benim...İnşallah masterını güzel bir derece ile istediğin zaman diliminde bitirirsin canım...sınavlarında da başarılar...sınavlarından sonra yazını bekliyor olacağım...sevgiler ;)
 
nefis bir yazı bu.
:)
 
Deeptone;
Çok teşekkür ederim :)
 
hihihi çok teşekkür ederim canım (: 7-8 yumurta mı :o OMG! :))
 
Ysemen K.;
Rica ederim canım...şimdi o kadar yemiyorum ya kahvaltıda 2 tanecik ;)
 
Ödül için teşekkürler. Sevgiyle kucakladım seni (:
 
K.C.S.
Rica ederim :)
 
çok teşekkür ederim!

seninle ilgili bilgileri okumak çok keyifliydi :) en kısa sürede yapıcam mimi! :*
 
Mia Wallace;
Teşekkür ederim canım :)
Bende seninle ilgili bilgileri sabırsızlıkla bekliyorum... sevgiler :)
 
Hmmm... Demek bu güzel blogu okuyabilmemizi Sayın Onur Ataoğlu'na borçluyuz :) Aldığınız bu güzel ve anlamlı için tebrik, arada beni de hatırladığınız ve onurlandırdığınız için de teşekkür ederim.

Sizinle ilgili gerçekleri de okumak keyifliydi doğrusu. Son madde hariç... Dilerim en kısa zamanda çok değerli insanlarla o dostluk köprülerini tekrardan kurarsınız.

En müsait zamanımda (o zaman ne zaman olur bilemiyorum ama) cevaplayacağım inşallah.

Tekrar tekrar teşekkürler...
 

Yorum Gönder